Boekhouding laten verzorgen

U kunt uw financiële administratie natuurlijk ook laten verzorgen door Box Accountants en daarbij gebruik maken van onze financieel-administratieve software en de daarbij behorende apparatuur. In dat geval wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheden van ASP, beter bekend als internet boekhouden of online boekhouden. Ofwel niet langer meer gebruik maken van software welke op ons kantoor of bij de ondernemer wordt geïnstalleerd, zoals het geval is bij de conventionele manier van boekhouden, maar gebruik maken van de expertise van derden voor het up to date houden van de software, het beveiligen van bestanden en het zorgen voor een juiste back-up procedure. De financiële gegevens worden op locatie ingevoerd en vervolgens met behulp van versleutelde gegevensverzending via internet doorgestuurd naar de computer ruimte welke voor u bij de provider is gereserveerd. Zowel de ondernemer als Box Accountants kan zich vervolgens volledig richten op de core business van de onderneming. Want ook u als klant kunt natuurlijk van de mogelijkheden van ASP gebruik maken, zodat een optimale afstemming wordt bereikt tussen u als ondernemer en Box Accountants als de ondersteunende factor met de financiële expertise. Door gebruik te maken van ASP toepassingen ontstaan namelijk de volgende voordelen voor zowel de cliënt als Box Accountants, te weten:

  • Het 24 uur per dag kunnen werken ongeacht tijd en plaats mits men de beschikking heeft over een PC met internetaansluiting.
  • Men hoeft géén initiële investeringen te doen in hardware, softwarelicenties en installatiekosten.
  • Er wordt 3 maal per dag, een gegarandeerde back-up gemaakt van alle data; er hoeft dus niet geïnvesteerd te worden in dure back-up en recovery systemen.
  • Ook dure investeringen ten aanzien van het voorkomen van inbraak, brandbeveiliging, waterschade, stroomuitval en dergelijke kunnen achterwegen blijven. Bij ASP worden al deze veiligheden gewaarborgd door de provider.
  • Hoge beschikbaarheid: de provider geeft een garantie af van 99,8% beschikbaarheid.
  • Geen langlopende contracten, indien u dit wenst kunt u na 1 jaar weer gewoon lokaal verder werken.